Пальник газовий Sturm Mil-Tec "Gas Cooker with Hose" - купити в Києві та Україні. Відгуки, фото, огляд, ціна.

Для дзвінків:
(063) 020-05-10
Месенджери:
(098) 867-10-33
Viber, Telegram
Без перерв та вихідних
10:00 - 19:00

Пальник газовий Sturm Mil-Tec "Gas Cooker with Hose"

Пальник газовий Sturm Mil-Tec "Gas Cooker with Hose"
Натисніть на картинку для розширеного перегляду

Інформація

Артикул: 14911100
Виробник: Sturm Mil-Tec®
  • Статус: Є на складі
Короткий опис

Особливості: Практичний портативний пальник, який підходить для газового балона з різьбленням європейського стандарту EN417. Верхня частина пальника і сопло виготовлені зі сталі. Регулятор газу та різьба виготовлені з л... Читати далі

1 362 грн.
Доставка та оплата
Доставка

Доставка

Доставка будь-яким зручним для Вас перевізником

Оплата при отриманні

Оплата при отриманні

Оплата можлива як на картку, так і наложеним платежем при отриманні

Гарантуємо якість

Гарантуємо якість

Всі товари перед відправкою проходять контроль якості

Особливості: Практичний портативний пальник, який підходить для газового балона з різьбленням європейського стандарту EN417.

Верхня частина пальника і сопло виготовлені зі сталі.

Регулятор газу та різьба виготовлені з латуні.

Довгі кронштейни служать хорошою основою для туристичного казанка.

Висока продуктивність до 3500 Вт

Пальник поставляється без газового балона.

Малий розмір. Легка вага.

Газовий шланг довжиною 30 см.

Розкладений розмір 18x18x8,6 см.

Транспортні розміри 15х6,5х8,6см.

Вага 260г.

Невеликий туристичний пальник, оснащений шлангом з різьбою. Виробник - відома компанія Mil-Tec. Ідеально підходить для транспортування в тактичному рюкзаку під час роботи в пересіченій місцевості. Він дозволить легко приготувати їжу на природі. Пальник виготовлений із комбінації нержавіючої сталі з ниткою з алюмінієвого сплаву.

Після вилучення конфорки з рюкзака вона готова до використання, спеціальний регульований клапан полегшує регулювання розміру полум'я. Збоку від конфорки розташований автоматичний п'єзоелектричний розпалювач, що дозволяє швидко розпалити пальник. Довгі відкидні "вуха" добре тримають казанок з їжею. Плита газова зі шлангом Mil-Tec 14911100 - похідна газова конфорка, призначена для приготування їжі на відкритому повітрі. Завдяки складній конструкції займає мало місця і при цьому дарує комфорт приготування їжі.

Його перевагою, безсумнівно, є стійкість, оскільки газовий балончик кріпиться збоку за допомогою гнучкої металевої трубки. Таким чином, плита знаходиться нижче балону, встановленого безпосередньо на патроні, і може стояти прямо на підлозі. "Вуха" достатньо широкі, щоб на них можна було поставити каструлі та сковорідки діаметром до 35 см. Поруч з балоном розташований газовий регулюючий клапан, завдяки якому можна дуже точно регулювати полум'я пальника. Також легше використовувати паливо, коли його залишилося мало в картриджі, тому що ви можете перевернути контейнер догори дном.

Газова плита Mil-Tec 14911100 працює на популярних картриджах з різьбою 7/16 дюймів, що відповідають європейському стандарту EN417. Вони випускаються різної ємності, найчастіше 100г, 230г, 450г, 500г, 650г. Наприклад, одного газового балончика ємністю 230 г вистачає приблизно на 90 хвилин роботи плити. Завдяки різьбовому кріпленню плиту Mil-Tec 14911100 можна багато разів від'єднати від картриджа під час транспортування.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha