Мембрана змінна для каталітичної грілки Sturm Mil-Tec "Pocket Stove Spare Burner" - купити в Києві та Україні. Відгуки, фото, огляд, ціна.

Для дзвінків:
(063) 020-05-10
Месенджери:
(098) 867-10-33
Viber, Telegram
Без перерв та вихідних
10:00 - 19:00

Мембрана змінна для каталітичної грілки Sturm Mil-Tec "Pocket Stove Spare Burner"

Мембрана змінна для каталітичної грілки Sturm Mil-Tec "Pocket Stove Spare Burner"
Натисніть на картинку для розширеного перегляду

Інформація

Артикул: 15281000
Виробник: Sturm Mil-Tec®
  • Статус: Є на складі
Короткий опис

Запасний каталізатор до грілки MIL-TEC  Коли рукавички вже не справляються з обігрівом рук, варто переходити на новий рівень! На полюванні, риболовлі і в дорозі кращим засобом для обігріву стане надійна каталітична грілк... Читати далі

162 грн.
Доставка та оплата
Доставка

Доставка

Доставка будь-яким зручним для Вас перевізником

Оплата при отриманні

Оплата при отриманні

Оплата можлива як на картку, так і наложеним платежем при отриманні

Гарантуємо якість

Гарантуємо якість

Всі товари перед відправкою проходять контроль якості

Запасний каталізатор до грілки MIL-TEC  Коли рукавички вже не справляються з обігрівом рук, варто переходити на новий рівень! На полюванні, риболовлі і в дорозі кращим засобом для обігріву стане надійна каталітична грілка! Купіть пару змінних каталізаторів до неї - і зими здадуться не такими вже холодними! Запасний каталізатор до каталітичної грілки MIL-TEC - базові деталі:

Бренд: MIL-TEC

Оригінальна назва: TASCHENOFEN ERSATZBRENNKOPF MIL-TEC®PRO

Матеріали: сталь і скловолокно

Довжина: 30 мм

Чому купити запасний каталізатор до кишенькової грілці Міл-Тек вигідно: Ви збережете кошти на покупку нового обігрівального приладу. Грілка від компанії Штурм Міл-Тек комплектується одним каталізатором. Термін служби останнього в залежності від частоти використання варіюється від 3-4 місяців до року, тоді як грілка при правильній експлуатації безперебійно може працювати протягом декількох років. Вартість грілки дя рук приблизно в два рази перевищує номінальну вартість каталізатора. Просто замініть каталізатор на новий після закінчення його терміну служби замість покупки нового приладу, і Ви заощадите до половини вартості.

Ви вбережете руки від переохолодження. Працює каталізатор безпосередньо на парах бензину, а не на рідкому пальному. Його призначення - рівномірний розподіл тепла. За допомогою приладу пальне не запалюється в одну мить, а повільно тліє. У разі псування цієї важливої деталі, грілка просто не запуститься, а руки потребуватимуть теплі. Важливо! Здійснюйте заправку грілки виключно очищеним бензином . Чи не рекомендовано використовувати спирт або бензин, призначений для автомобільного бака. Ви зможете використовувати каталізатор тривалий термін. На відміну від дешевих аналогів каталізаторів, прилад німецького виробництва служить до 3 разів довше. Якщо не проливати рідке паливо на тліюче речовина, то зовсім вдасться уникнути перегоряння вироби. Міцний металевий корпус захищений від корозії, не боїться осідання конденсату завдяки оксидної плівці на поверхні.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha