Намет польовий Sturm Mil-Tec "Iglu Standard Tent" (3-person) - купити в Києві та Україні. Відгуки, фото, огляд, ціна.

Для дзвінків:
(063) 020-05-10
Месенджери:
(098) 867-10-33
Viber, Telegram
Без перерв та вихідних
10:00 - 19:00

Намет польовий Sturm Mil-Tec "Iglu Standard Tent" (3-person)

Намет польовий Sturm Mil-Tec "Iglu Standard Tent" (3-person)
Натисніть на картинку для розширеного перегляду

Інформація

Артикул: 14215001
Виробник: Sturm Mil-Tec®
  • Статус: Є на складі
Короткий опис

Намет для трьох осіб IGLU Standart Olive, MIL-TEC 14215001. Намет - це свого роду «будинок за плечима», який повинен виконувати ряд певних функцій і бути комфортним. Особливу увагу в переносних виробах приділяється їх мо... Читати далі

2 940 грн.
Доставка та оплата
Доставка

Доставка

Доставка будь-яким зручним для Вас перевізником

Оплата при отриманні

Оплата при отриманні

Оплата можлива як на картку, так і наложеним платежем при отриманні

Гарантуємо якість

Гарантуємо якість

Всі товари перед відправкою проходять контроль якості

Намет для трьох осіб IGLU Standart Olive, MIL-TEC 14215001.

Намет - це свого роду «будинок за плечима», який повинен виконувати ряд певних функцій і бути комфортним. Особливу увагу в переносних виробах приділяється їх мобільності і відповідним параметрам, які мають на неї вплив.

3-місний намет від бренду Міл-Тек задовольняє всі ці вимоги і відповідає міжнародним стандартами.

Характеристики намету:

Намет MIL-TEC 3-х місний Iglu поєднав в собі відмінні експлуатаційні якості і сучасний зовнішній вигляд. Крім того, купити його можна досить недорого. Цей виріб дозволяє з комфортом розмістити в собі три особи. Однак немаленькі габарити намету в розкладеному вигляді (2,1 х 2,1 х 1,3 м) при необхідності зможуть вмістити і більшу кількість людей. Тент вироби виготовлений з 100% поліестеру. Даний матеріал використовується багатьма виробниками для виготовлення військового і туристичного спорядження, оскільки володіє унікальними властивостями. Серед них варто виділити найбільш важливі:

невелика вага і товщина;

зносостійкість і довгий термін служби;

міцність при розтягуванні і навантаженні;

простота догляду: вироби можна випрати у холодній воді, при цьому забруднення видаляються швидко і безпроблемно, а миючий засіб не осідає у волокнах;

швидко сохне.

Для просочення тенту використовують прозоре поліуретанове покриття, яке робить виріб водонепроникним і більш захищеним від вітру. Матеріал здатний витримувати тиск водяного стовпа в 800 мм. Крім того, за рахунок просочення поліпшуються характеристики тканини при ушкодженнях.

Дно виготовлено з поліетилену (100%), що гарантує високу стійкість до впливу слабих кислот і солей, а також стійкість до стирання і промокання. Тримісний намет Стандарт від MIL-TEC відрізняється малою вагою. Всі елементи в цілому важать всього 2500 г, завдяки чому намет можна переносити на далеку відстань навіть в заплічному рюкзаку.

Виріб збирається в невеликий чохол (63 х 16 см). Каркас і стійки виготовляються з легкого і міцного скловолокна. Даний матеріал не схильний до дії води, а відповідно - збереже свої властивості навіть після тривалого користування в умовах підвищеної вологості.

Таким чином, якщо ви хочете придбати якісний намет за доступною ціною - Miltec Iglu Стандарт стане відмінним вибором!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha