Спальний мішок Sturm Mil-Tec® "Tactical 5 Sleeping Bag" Olive - купити в Києві та Україні. Відгуки, фото, огляд, ціна.

Для дзвінків:
(063) 020-05-10
Месенджери:
(098) 867-10-33
Viber, Telegram
Без перерв та вихідних
10:00 - 19:00

Спальний мішок Sturm Mil-Tec® "Tactical 5 Sleeping Bag" Olive

Спальний мішок Sturm Mil-Tec® "Tactical 5 Sleeping Bag" Olive
Натисніть на картинку для розширеного перегляду

Інформація

Артикул: 14113805
Виробник: Sturm Mil-Tec®
  • Статус: Є на складі
Короткий опис

вага - 2150 гтип утеплювача - синтетичнийблискавка - двостороння з правого бокуТемпературні режими:комфорт 0°C / 32°Fекстрим -23°C / -9°FГабарити:в складеному вигляді - 43 см В х 28 см Шв розгорнутому вигляді - 230 см Д ... Читати далі

12 534 грн.
Доставка та оплата
Доставка

Доставка

Доставка будь-яким зручним для Вас перевізником

Оплата при отриманні

Оплата при отриманні

Оплата можлива як на картку, так і наложеним платежем при отриманні

Гарантуємо якість

Гарантуємо якість

Всі товари перед відправкою проходять контроль якості

вага - 2150 г
тип утеплювача - синтетичний
блискавка - двостороння з правого боку

Температурні режими:
комфорт 0°C / 32°F
екстрим -23°C / -9°F

Габарити:
в складеному вигляді - 43 см В х 28 см Ш
в розгорнутому вигляді - 230 см Д х 80 см Ш (в плечовій зоні)

Матеріали:
утеплювач - Thermolite® (100% Поліестер, 300 г/м2)
компресійний мішок - 100% Нейлон з ПУ покриттям
зовнішній матеріал і підкладка - 100% Нейлон з просоченням Teflon® від DuPont™

Tactical 5 це спальний мішок від бренду Sturm Mil-Tec®. Температура комфорту в даній моделі близько 0°С, тому він підійде для використання в демісезон і взимку. Завдяки комбінації матеріалів і конструктивним особливостям Tactical 5 Sleeping Bag буде корисним військовим, мисливцям, рибалкам і всім любителям активного способу життя.

Конструктивні особливості

Дана модель має конструкцію mummy або ж інша назва - кокон. Завдяки цьому виріб окутує рівномірно всі тіло забезпечуючи оптимальне збереження тепла. Блискавка знаходиться з права та має додаткові липучки, що дає додатковий захист від мимовільного відкриття спальника. Всередині розміщена москітна сітка, яка після встановлення на капюшоні захищає від комах. Навколо отвору біля обличчя розміщений шнурок за допомогою якого можна відрегулювати посадку спальника в зоні голови. В комплект входить компресійний мішок для полегшення транспортування та захисту спальника від вологи.

Матеріали, з яких виготовлений Tactical 5 Sleeping Bag
 
Основний матеріал - це високоякісний і зносостійкий нейлон. З даної тканини виготовлений зовнішній шар і підкладка спальника. Нейлон забезпечує довший термін експлуатації виробів за рахунок стійкості до розривів, проколів тощо. Для захисту від впливу зовнішнього середовища на тканину нанесено спеціальне просочення Teflon® від DuPont™. Така обробка тканини перешкоджає наступним типам можливих пошкоджень: проникненню вологи всередину, утворенню плям і забруднень, вицвітанню під дією УФ-променів.

Утеплювач Thermolite® щільністю 300 г/м2 допомагає зберегти тепло навіть в прохолодні дні. Це легкий термоізолюючий матеріал, який зберігає свої властивості навіть після намокання. Також Thermolite® окрім збереження тепла він забезпечує комфорт під час сну, адже він доволі м’який.

Для захисту спальника в комплект входить компресійний мішок, який також виготовлений з нейлону та має поліуретанове покриття. Завдяки цьому покриттю підвищується зносостійкість та забезпечується захист від вологи.

Інструкція з догляду:
 
Під час довготривалого зберігання спальника найкращим рішенням буде тримати його розпакованим з компресійного мішка. Рекомендуємо складати його у великий пакет або вішати у шафі.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha