Due Cigni Chinese Chef - професійний кухонний ніж, характерною особливістю якого є велике і широке лезо. Широке прямокутне лезо спеціально призначене для важкої силової роботи, з якої впоратися не кожен кухонний ніж. Незамінний для різання і рубки великих шматків м'яса, суглобів і сухожиль, приготування рубленого м'ясного фаршу. Проте для рубки кісток його краще не використовувати.
Клинок даної моделі виконаний з азотистої нержавіючої сталі X50CrMoVN15, завдяки якій зберігає гостроту ріжучої кромки протягом тривалого періоду і не вимагає особливого догляду. Додавання азоту в сталь дозволяє ножу краще переносити контакт з водою. Прямі спуски від самого обуха дозволяють довести заточку до бритвеною гостроти і виконувати широкий спектр завдань.
Рукоять виконана із стійкого до впливів навколишнього середовища нейлону, що володіє антиковзаючим ефектом.
Группа аттрибутов товаров ib
Артикул 2C 409/18 N
Гарантія 12 місяців
Довжина загальна, мм 310
Довжина клинка, мм 180
Країна виробник Китай
Країна походження Італія
Марка сталі/Матеріал клинка X50CrMoV15N
Маса, г 230
Матеріал накладки/рукояті Нейлон
Ножі та холодна зброя Кухонні інструменти
Твердість сталі, HRC 56-57
Тип різальної кромки Звичайна кромка
Товщина клинка, мм 2