Куртка демісезонна софтшелл "SOFTSHELL JACKET SCU" - купити в Києві та Україні. Відгуки, фото, огляд, ціна.

Для дзвінків:
(063) 020-05-10
Месенджери:
(098) 867-10-33
Viber, Telegram
Без перерв та вихідних
10:00 - 19:00

Куртка демісезонна софтшелл "SOFTSHELL JACKET SCU"

Куртка демісезонна софтшелл "SOFTSHELL JACKET SCU"
Натисніть на картинку для розширеного перегляду

Інформація

Артикул: 10864066
Виробник: Sturm Mil-Tec®
  • Статус: Є на складі
Короткий опис

Тришарова тактична куртка «Softshell Jacket SCU» є цивільною версією куртки, яка перебуває на забезпеченні спецпідрозділів армії США за протоколом SCU (Special Comandos Units). Це мембранна куртка, вона володіє чудовими ... Читати далі

5 394 грн.
Доставка та оплата
Доставка

Доставка

Доставка будь-яким зручним для Вас перевізником

Оплата при отриманні

Оплата при отриманні

Оплата можлива як на картку, так і наложеним платежем при отриманні

Гарантуємо якість

Гарантуємо якість

Всі товари перед відправкою проходять контроль якості

Тришарова тактична куртка «Softshell Jacket SCU» є цивільною версією куртки, яка перебуває на забезпеченні спецпідрозділів армії США за протоколом SCU (Special Comandos Units). Це мембранна куртка, вона володіє чудовими вітро-вологозахисними властивостями, до того ж забезпечує відмінне теплозбереження завдяки внутрішньому флісовому шару.

Дана модель має тришарову мембранну структуру: верхній захисний шар, дихаюча мембрана та внутрішній флісовий шар. Це поєднання створює надійний бар’єр між вами й непогодою. Окрім переліченого, композицію куртки доповнюють багато функціональних особливостей. Серед них дві основні врізні кишені для рук і спорядження, дві нагрудні й одна невелика кишеня на правому рукаві. Також всередині куртки є кишеня для документів або електроніки.

Всього маємо шість кишень на вологозахисних блискавках зі зручними пулерами. Стресову зону в області ліктів посилено подвійним матеріалом. Під пахвами є блискавки для покращення вентиляції тіла. Всередині куртки, окрім м’якого флісового шару, є елементи з сіточки, які забезпечують краще потовідведення. Щоб запобігти натиранню від рюкзака і спорядження, зверху плечової частини відсутній шов. Конструкція куртки має вологозахисний капюшон зі шнуром-резинкою, який ховається в комір.

В грудній частині й на передпліччі є чотири панелі-липучки для кріплення знаків розрізнення. Манжети рукавів мають стильну липучку-застібку. По периметру подолу куртки є резинка-затяжка для кращої посадки й теплозбереження. Основна блискавка є двосторонньою та має вітро-вологозахисну накладку й захист підборіддя. Модель софтшелу «Softshell Jacket SCU» чудово підійде за холодної та вологої погоди співробітникам охоронних компаній, силовикам, туристам і любителям активного способу життя тощо.

6 кишень

посилені лікті

фурнітура YKK

зручний капюшон

блискавки під пахвами

вітро-вологозахисна мембрана

матеріал:

верх – 96% Поліестер, 4% Еластан;

підкладка – 100% Поліестер

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha