Анорак зимовий Sturm Mil-Tec "Combat Anorak Winter" - купити в Києві та Україні. Відгуки, фото, огляд, ціна.

Для дзвінків:
(063) 020-05-10
Месенджери:
(098) 867-10-33
Viber, Telegram
Без перерв та вихідних
10:00 - 19:00

Анорак зимовий Sturm Mil-Tec "Combat Anorak Winter"

Анорак зимовий Sturm Mil-Tec "Combat Anorak Winter"
Натисніть на картинку для розширеного перегляду

Інформація

Артикул: 10335002
Виробник: Sturm Mil-Tec®
  • Статус: Є на складі
Короткий опис

Легкий анорак від компанії Mil-Tec для використання взимку. Дана модель чудово підійде для використання в місті чи на природі. Будова даної моделі передбачає зимову куртку, її основний матеріал є повністю синтетичним (мі... Читати далі

2 994 грн.
Доставка та оплата
Доставка

Доставка

Доставка будь-яким зручним для Вас перевізником

Оплата при отриманні

Оплата при отриманні

Оплата можлива як на картку, так і наложеним платежем при отриманні

Гарантуємо якість

Гарантуємо якість

Всі товари перед відправкою проходять контроль якості

Легкий анорак від компанії Mil-Tec для використання взимку. Дана модель чудово підійде для використання в місті чи на природі. Будова даної моделі передбачає зимову куртку, її основний матеріал є повністю синтетичним (мікрофібра), це забезпечує малу вагу й чудову вентиляцію й швидке висихання при намоканні.

Флісовий утеплювач гарантує відмінне збереження тепла й виведення зайвої вологи. Конструкція цього анораку представлена наступними особливостями. Відсутність центральної блискавки дозволила розмістити в передній частині велику нагрудну кишеню з верхнім входом на блискавці для спорядження. Також сюди інтегровано дві бокові кишені на прихованих блискавках для рук та особистих речей. До того ж, на лівому передпліччі є ще одна невелика кишеня для дрібниць, а на ній – панель-липучка для кріплення знаків розрізнення.

Для комфортнішого транспортування рюкзака чи спорядження в плечовій зоні відсутній верхній шов. Капюшон інтегровано в комір, він регулюється основною блискавкою та резинкою-затяжкою зі стоперами. Застібка-блискавка має захисну накладку та забезпечує чудову регуляцію по погоді. Манжети мають невеликі виступи зі вшитими резинками. В нижньому краю куртки є резинка-затяжка зі стоперами для кращої посадки по фігурі та захисту від непогоди. Комфортний та функціональний анорак забезпечить тривале та комфортне функціонування в різноманітних зимових умовах. Дана модель добре підійде співробітникам охоронних компаній, військовим, туристам і любителям зручного та комфортного одягу.

4 кишені на блискавках

вітро-вологовідштовхуючий

основна застібка - блискавка

панель-липучка на передпліччі

регуляція коміра, манжетів і подолу куртки

матеріал:

верх – 100% Поліестер (Мікрофібра)

утеплювач – 100% Поліестер (Фліс)

підкладка – 100% Поліестер

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha