Парка вологозахисна Sturm Mil-Tec "Wet Weather Jacket With Fleece Liner Gen.II" - купити в Києві та Україні. Відгуки, фото, огляд, ціна.

Для дзвінків:
(063) 020-05-10
Месенджери:
(098) 867-10-33
Viber, Telegram
Без перерв та вихідних
10:00 - 19:00

Парка вологозахисна Sturm Mil-Tec "Wet Weather Jacket With Fleece Liner Gen.II"

Парка вологозахисна Sturm Mil-Tec "Wet Weather Jacket With Fleece Liner Gen.II"
Натисніть на картинку для розширеного перегляду

Інформація

Артикул: 10616065
Виробник: Sturm Mil-Tec®
  • Статус: Є на складі
Короткий опис

Водонепроникна куртка ECWCS Sturm Mil-Tec "Wet Weather Jacket With Fleece Liner Gen.II" другого покоління вироблена з тришарового ламінату, що забезпечує ефективний захист від вітру та вологи. Зовнішній матеріал куртки є... Читати далі

8 334 грн.
Доставка та оплата
Доставка

Доставка

Доставка будь-яким зручним для Вас перевізником

Оплата при отриманні

Оплата при отриманні

Оплата можлива як на картку, так і наложеним платежем при отриманні

Гарантуємо якість

Гарантуємо якість

Всі товари перед відправкою проходять контроль якості

Водонепроникна куртка ECWCS Sturm Mil-Tec "Wet Weather Jacket With Fleece Liner Gen.II" другого покоління вироблена з тришарового ламінату, що забезпечує ефективний захист від вітру та вологи. Зовнішній матеріал куртки є паропроникним, що зменшує ризик перегріву під час активних дій з високими навантаженнями. Зовнішній шар куртки Sturm Mil-Tec "Wet Weather Jacket With Fleece Liner Gen.II" виготовлений з 96% поліестеру та 4% еластану.

Всередині матеріалу розміщена дихаюча поліуретанова мембрана. Під курткою знаходиться відстібна, тепла флісова підкладка. Завдяки флісовій підкладці куртку можна носити не тільки восени та навесні, а й взимку. Модель Wet Weather має снігозахисний фартух, що запобігає потраплянню снігу під куртку. Куртка ECWCS від Sturm Mil-Tec оснащена сімома кишенями: дві великі набедренні кишені з водонепроникною блискавкою дві кишені на липучці на рукаві з водонепроникною блискавкою велика кишеня із застібкою на липучці на підкладці ззаду дві бічні кишені на блискавці на підкладці Куртка застібається на двосторонню застібку-блискавку YKK, яка додатково закривається подвійною планкою.

Циркуляцію повітря підтримують  вентиляційні отвори під пахвами, які закриваються на блискавки. Високий комір та капюшон ефективно захищають голову та шию від холоду та вітру. Манжети застібаються на липучки, що дає можливість регулювати їх розмір та підлаштовувати під товщину зап'ястя користувача. Всі шви в зовнішній куртці проклеєні. Манжети зовнішньої куртки також оснащені липучками. WASP I - це інноваційна лінійка камуфляжних візерунків PHANTOMLEAF® та CIV-TEC®, спеціально розроблена для MIL-TEC®.

Камуфляжні візерунки PHANTOMLEAF® створюються за допомогою передового цифрового аналізу зображень місцевості, на якій даний варіант призначений для забезпечення маскування. Алгоритм, що використовується, також враховує рух та інші змінні, завдяки чому візерунки мають хороші адаптивні властивості в широкому діапазоні умов. Водночас, камуфляжі PHANTOMLEAF® є достатньо помітними, щоб гарантувати хорошу ідентифікацію силуету в групі солдатів на полі бою або під час гри в ASG. Варіант WASP I Z2 найкраще проявить себе серед сухої рослинності, в степу, напівпустелі та навіть частково скелястій місцевості. Водночас, у помірному поясі він знайде застосування в лісовій та сільській місцевості з кінця літа до пізньої осені. Інноваційна альтернатива камуфляжам типу MultiCam, Arid MC Camo або Pentacamo.

Технічні дані:

Матеріал (куртка): 96% поліестер, 4% еластан (1-й шар), поліуретанова мембрана (2-й шар), 100% поліестер (3-й шар)

Матеріал (підстібка): 100% поліестер

Водонепроникність: 5000 мм/м2

Повітропроникність: 500 г/м2

Виробник: Mil-Tec

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Captcha